13 јуни 2023 | Кафе пауза

Која е разликата меѓу поставувањето лични граници и ултиматуми во љубовната врска?

Во одредени ситуации, тешко е да се разликува кога човек поставува граница, а кога поставува ултиматум.

Како ќе ни влијае младата Месечина во Близнаци на 18 јуни?

Во пресрет на младата Месечина, универзумот може да почне тивко (или понекогаш, гласно) да ни го привлекува вниманието на одредени работи во нашите животи...

Тест: Она што прво го видовте на сликата ја открива вашата најистакната нарцисоидна особина!

Овој тест ќе ви открие каде треба да го насочите вашето внимание доколку сакате да се подобрите себеси!