17 мај 2023 | Кафе пауза

Зошто е важно да престанеме да ги осудуваме другите?

Дали некогаш сте размислиле колку пати дневно сте донеле некаков суд за луѓето околу вас, одредени ситуации или настани?

Како ќе ни влијае младата Месечина во Бик на 19 мај?

Препорачливо е во текот на следните денови да пронајдеме време и да се фокусираме на нашиот личен развој и на нашите потреби!

Рецепт за маст која може да се користи како лек, но и за козметички цели

Доколку се грижите за вашето здравје и за здравјето на вашите најблиски, мора да ја имате оваа маст во вашата куќа бидејќи е незаменлива!