26 април 2023 | Кафе пауза

Како ќе ни влијае ретрограден Плутон почнувајќи од 1 мај?

Плутон ќе го започне своето ретроградно патување на 1 мај во знакот Водолија каде ќе остане до 11 јуни!

Домашен рецепт за зајакнување на имунитетот: Моќна комбинација од протеини и витамини

Комбинацијата од овие неверојатни природни намирници може да биде одличен домашен лек за зајакнување на имунитетот.