04 април 2023 | Кафе пауза

Како емпатијата може негативно да влијае врз вашето ментално здравје?

Луѓето со емпатија поседуваат исклучителна способност да ги чувствуваат емоциите и енергиите на луѓето околу нив...

Кој вид леб треба почесто да го консумирате, а кој да го одбегнувате?

Нутриционистите препорачуваат да внимавате при изборот!

Кои 3 хороскопски знаци ќе мора да се соочат со своето минато во април?

Иако минатото треба да го оставиме зад нас за да се фокусираме на сегашноста, сепак понекогаш е корисно да се потсетиме на него и на искуствата кои ни ги пружило.

Тест: Изберете маска и откријте кои се вашите тајни моќи!

Што откриваат нашите избори за нашата личност? Дознајте со помош на овој тест!