24 март 2023 | Кафе пауза

Која е разликата меѓу љубовта и приврзаноста?

Една од најголемите разлики помеѓу љубовта и приврзаноста е тоа што приврзаноста е привремена, а љубовта е вечна!

Меркур во Овен до 4 април: Време е за акција!

Меркур во Овен ќе ни донесе енергија, одлучност и можност за акција!