06 март 2023 | Кафе пауза

Како да престанете да им угодувате на другите?

Дали некогаш сте се нашле во ситуација да бидете принудени да кажете „да“ кога повеќе би сакале да кажете „не“ само поради тоа што сакате да им угодите на другите?

Вести од Велигденскиот Остров: Откриена е нова статуа!

Станува збор за „моаи“ - монолитни статуи кои се најпознатото културно и историско обележје на островот!

Неделен хороскоп од 6 до 12 март: Кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци?

Не пропуштајте ја астролошката прогноза за оваа недела!