03 февруари 2023 | Кафе пауза

Најдобрите цитати на Том Хенкс за животот и филмската уметност!

„Херој е некој кој доброволно му пристапува на непознатото.“

Тест: Откријте кое е вашето духовно животно и која е неговата лекција за вашиот живот!

Во зависност од тоа во која недела од месецот сте родени, постојат одредени лекции што треба да ги научите додека растете во овој живот!