Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

За да се направат фотографии од диви птици е многу тешко, затоа што тие честопати бегаат веднаш штом ќе ве почуствуваат. Една жена добила одлична идеја, а фотографирањето на диви птици и станало хоби. Таа ставила чинија со храна за птици во нејзиниот двор, а таму го наместила и својот фотоапарат. Фотографиите се прекрасни, а сигурно и вие ќе се согласите со тоа.

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

Една жена ставила фотоапарат до местото со храна за птици, а фотографиите што ги направила се прекрасни

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар