12 јануари 2023 | Кафе пауза

Најчестите примери за манипулативен однос во љубовната врска

Најчесто е тешко да сфатите дека сте манипулирани затоа што партнерот е некој кој го сакате и кому му верувате!

Зошто треба почесто да консумирате просо?

Нашето здравје е скапоцено, а за да го зачуваме, неопходно е да консумираме одредени намирници кои се богати со важни хранливи материи!