17 декември 2022 | Кафе пауза

Како функционира мотивацијата која произлегува од стравот?

Иако мотивацијата заснована на страв може да има краткорочни позитивни резултати, сепак таа може да има и долгорочни штетни ефекти врз вашата благосостојба!