26 октомври 2022 | Кафе пауза

5 совети за воспоставување рамнотежа помеѓу приватниот и професионалниот живот

И покрај напредокот во технологијата која наводно ни го олеснува животот, ние работиме понапорно и подолго од кога било...

Астролошка прогноза: Како ќе ни влијае транзитот на Венера во Скорпија сè до 15 ноември?

Прочитајте како ќе му влијае Венера на вашиот хороскопски знак!