25 јули 2022 | Кафе пауза

Колку потомци на Џингис Кан има денес во светот?

Според легендите, Џингис Кан имал толку многу љубовници и деца што денес најверојатно низ Евроазија шетаат милиони негови потомци, но дали тоа е навистина така?

Неделен хороскоп од 25 до 31 јули: Кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци?

Не пропуштајте ги астролошките предвидувања за последната недела од јули!