14 март 2022 | Кафе пауза

7 намирници кои ќе ви помогнат да го намалите високиот крвен притисок

Нутриционистите препорачуваат да внесувате колку што е можно повеќе калиум, калциум и магнезиум во организмот за да го избегнете високиот крвен притисок.

Како да се справите со себичните луѓе?

Не пропуштајте ги нашите совети доколку не знаете како да се соочите со ваквиот тип на луѓе.