17 јануари 2022 | Кафе пауза

Токсична позитивност: Невидлива опасност за многумина од нас

Обидот да бидете позитивни без оглед на сè може повеќе да ви наштети отколку да ви донесе среќа.

Неделен хороскоп од 17 до 23 јануари: Што ќе ни донесе полната Месечина?

Прочитајте како ќе ни влијае енергијата на полната Месечина оваа недела!

Вода од рози: Сојузник во третманите за разубавување и подмладување

Дали знаевте дека водата од рози има многу благотворни ефекти врз кожата?

Ново чудо на архитектурата: Вавилонска градина на 21 век

Ова е еден од многубројните докази за новите достигнувања на современата архитектура!