08 ноември 2021 | Кафе пауза

5 вежби за созревање на целосвесноста што ќе направат да се чувствувате подобро

Парадоксот на современоста е тоа што дури и кога нашите животи стануваат подобри, ние сме сè понезадоволни. Прочитајте ги нашите вежби за како да ја развиете целосвесноста и на тој начин да го подобрите вашето ментално здравје.

Време е за успеси: Неделен хороскоп од 8 до 14 ноември

Откријте какви успеси се на повидок благодарение на астрологијата.

12 илустрации што покажуваат дека сме го допреле дното

Иако современиот свет е суров, а овие илустрации имаат за цел да го докажат токму тоа, сепак веруваме дека со заеднички сили можеме да го направиме подобро место за живеење.

Тест: Изберете ѕвезда и откријте што ве очекува во 2022 година!

Откријте дали ѕвездите ќе ви бидат наклонети во 2022 година преку овој мал, психолошки тест!