09 септември 2021 | Кафе пауза

-15% попуст на апсолутно сѐ… и на веќе намалените производи! Во сите dm дрогерии од 9.9 до 12.9.2021

Кога станува збор за успешно одговарање на потребите и желбите на потрошувачите – dm дрогериите несомнено дека ги поставуваат стандардите за успех!
Датум: 09 сеп 2021
, Автор: