29 април 2021 | Кафе пауза

6 бои со кои може да ја комбинирате зелената боја

Жените се плашат да ја носат зелената боја затоа што сметаат дека избраната нијанса нема да одговара на бојата на нивната кожа или веруваат дека е тешко да се комбинира.

Велигденска декорација што ќе ве воодушеви: Направете јајца од конец или волна

Правењето украсни јајца од конец или волна може да биде многу забавно.