28 февруари 2021 | Кафе пауза

Овие работи може да ја уништат вашата машина за перење

Ако сакате да заштедите време и пари, никогаш не ставајте ги овие работи во машината за перење.

Изберете една слика и откријте ги позитивните и негативните точки во вашиот живот

Овој тест ќе ви ги открие позитивната и негативната точка во вашиот живот во овој момент. Изберете една од овие три слики и прочитајте го описот подолу.

Интервју со @zrncebakery: Место каде сите можат да пробаат вкусни лепчиња и печива

Денес сакаме да ве запознаеме со Теа од виртуелната пекарница Зрнце, која ни раскажа повеќе за нејзината љубов кон лепчињата и печивата.