12 август 2018 | Кафе пауза

9 искуства за кои никогаш не сте престари

Најдобро е да верувате дека годините навистина се само број и секогаш да го негувате вашето внатрешно дете.

Хималајски рецепти за долговечност

Зошто во последните неколку години сè поголем број луѓе од Хималаите живеат над 100 години?

5 лакови за нокти што најдобро одговараат со темен тен

Иако повеќето девојки ја одбираат бојата на лакот според комбинацијата на облека, летото е период кога лакот можете да го комбинирате со вашиот тен.

Дизајн на неверојатен облакодер што се издигнува како планина среде град

За да се справат со предизвикот, архитектите направиле облакодер кој имитира органски форми направени од дрво и стакло.

Прочитајте го ова ако не знаете што да правите со вашиот живот

Сигурно имало период во вашиот живот кога сте се соочиле со дилема, сте се чувствувале изгубено и сте се грижеле каква ќе ви биде иднината.

5 хороскопски знаци кои внесуваат расположение и хумор во друштвото

Забавните луѓе се смешни, знаат како да водат разговор и се искрени кон себе и кон другите.

Тест на личноста: Која ваша особина најмногу ги привлекува мажите?

Без разлика дали имате или немате самодоверба, факт е дека поседувате барем една особина што ги тера другите да се вљубат во вас.