01 април 2018 | Кафе пауза

Важни работи кои треба да ги знаете за ендометриозата

Ова е болест со која се соочуваат многу жени, а сепак малкумина знаат за неа...

Како да се справите со депресијата за време на бременоста без лекови?

Речиси 10% од жените страдаат од депресија за време на бременоста. Таа се манифестира како замор, мизерија, проблеми со концентрацијата, тага или страв.

Како да ги зајакнете вашите коски без млечни производи?

Постојат многу начини да ги зајакнете вашите коски без млеко и млечни производи, а ова се 5-те најдобри.

5 хипи трендови кои повторно се враќаат во мода

Можеби не сме сведоци на легендарниот фестивал Вудсток, но тоа не значи дека не можеме да ги позајмиме модните трендови од овој хипи собир.

3 однесувања во бракот кои можат да предвидат развод и како да ги смените

Ако науката е во право, можеби е подобро да почнете да работите на овие однесувања.