20 август 2017 | Кафе пауза

Пронајдено е „копче за ресетирање“ на клетките кои стареат

Стареењето и сè што доаѓа со него е нешто кое секој од нас се обидува да го избегне, заборави, одбие или што било освен да се соочи со него.

Темната страна на емпатите која луѓето ретко ја гледаат

Многу луѓе ги гледаат како кршливи, речиси слаби личности, но ова е едно големо недоразбирање.

Да се биде сингл е чудна форма на сила

Во денешниот свет на постојано разменување пораки и повици многу е лесно да најдете личност која ви одговара.

Славни мајки и ќерки кои би можеле да бидат близначки

Овие девојки се вистинска копија на своите мајки.

7 знаци дека добивате космички информации кои не треба да ги игнорирате

Нашиот живот може да нè тргне од целта која сме ја имале, па космичката интелигенција ни праќа пораки со цел да нè врати назад.

Што ви предизвикува анксиозност според хороскопскиот знак?

Сакате да знаете што го плаши вашиот хороскопски знак?

5 работи што секој од вас треба да ги побара во љубовната врска

Врските бараат многу работа и не можат да опстанат ако е задоволена само едната страна.