26 октомври 2016 | Кафе пауза - Part 2

10 моќни навики што ќе ја зголемат вашата интелигенција

Правете психички вежби по неколку минути секој ден и тоа не само што ќе го избистри вашиот ум, туку и ќе ја подобри вашата меморија и ќе ве опушти.

Јапонка создава смешни картонски маски за нејзиното куче

Семба и нејзиното куче прават неверојатни костуми кои не чинат ниту еден денар.

Сам свој газда: 9 одлични причини да започнете сопствен бизнис

Чувството дека не зависиме од никого и дека самите го избираме работното време е нешто поради кое би вредело да се обидеме и конечно да станеме сам свој газда.

AVON донира 10.000 долари за помош на жените жртви на семејно насилство во Македонија

Ставајќи ја општествената одговорност како компаниски приоритет, AVON донира 10.000 долари за кризниот центар „Надеж“ кој веќе 16 години обезбедува помош на жртвите на семејно насилство во Македонија.
Датум: 26 окт 2016
, Автор:
12