Јапонка создава смешни картонски маски за нејзиното куче

Доколку мислите дека облекувањето во различни костуми е скапо, тогаш време е да размислите повторно. Семба и нејзиното куче прават неверојатни костуми кои не чинат ниту еден денар. Имитирајќи различни карактери, не постои нешто што тие не може да го направат!

Јапонка создава смешни картонски фигури за нејзиното куче

Повеќето од нивните дизајни се базираат на анимирани и ликови од филмови. Кога Семба сака нејзиното куче да ја стави главата во внатрешноста на картонската фигура, таа едноставно извикува: „Оди си дома!“ и тоа ја послушува.

„Главниот лик е куче кое не се движи, а мојата уметничка вештина е на второ место“, објаснува Семба.

Јапонка создава смешни картонски фигури за нејзиното куче

Погледнете ја галеријата и нивните прекрасни креации!

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар