03 октомври 2016 | Кафе пауза - Part 2

7 совети за кариерата што можат да донесат повеќе штета отколку корист

Во реалноста истите совети не можат да се применат кај секого, бидејќи иако можеби се работи за истата ситуација, околностите се секогаш различни.

Најголемите грешки што ги прават сите штотуку венчани парови

Доколку неодамна сте стапиле во брак, прочитајте за кои почетнички грешки станува збор за да можете да ги спречите истите...

Уште само денес и утре попусти во Скопје сити мол

По големата еуфорија и возбудливиот амбиент во Скопје сити мол овој викенд и прославата по повод четвртиот роденден на молот, роденденската возбуда не стивнува.
Датум: 03 окт 2016
, Автор:
12