Што треба да добиваме од љубовната врска без да побараме?

Ова се неколкуте работи кои секој човек ги посакува од партнерот во врската, а кои не би требало да ги побара за да ги добие.

5 совети за грижа на очите од Систина Офталмологија

Луѓето кои поминуваат повеќе време на сонце без соодветна заштита, имаат предиспозиции да добијат катаракта 8-10 години порано од луѓето кои не се изложуваат често на УВ-зраци.
Датум: 26 јул 2016
, Автор:
12