Моќни цитати кои ќе ве убедат дека здравата исхрана е најдобриот избор за вас

„Вежбањето е кралот. Исхраната е кралицата. Ставете ги заедно и ќе имате кралство.“ ― Џек ЛаЛејн, фитнес експерт

Победникот на „Шут, гол, Сити мол!“ отпатува на финалето на ЕУРО 2016!

Осумнаесет-годишниот Стефан Тодосиев е победник на натпреварот во лесни фудбалски вештини „Шут, гол, Сити мол!“ кој се одржуваше од 10 јуни во Скопје сити мол.
Датум: 08 јул 2016
, Автор:
12