10 февруари 2016 | Кафе пауза - Part 2

Дамски дневни комбинации за вашето следно интервју за работа

Ви предложуваме неколку дамски дневни комбинации со кои со сигурност ќе оставите добар впечаток на вашето следно интервју за работа.

Доколку сакате вашите цвеќиња да траат подолго, чувајте ги во млака вода

Секој сака цвеќето во вазната да трае што подолго, пред сè затоа што тоа го разубавува просторот.

5 оригинални честитки за Денот на вљубените

Aко не сте вешти со зборови, а имате кому да му изразите љубов овој Св. Валентајн, ние ви ја олсенивме работата и креиравме 5 уникатни честитки.
Датум: 10 фев 2016
, Автор:
12