30 јануари 2016 | Кафе пауза

Најубавите делови на Земјата каде што сè уште не допрела човечката рака

Природата е најголемиот и највештиот уметник на светот.

На кои магични зборови паѓа неговиот хороскопски знак?

За секој хороскопски знак постојат комплименти кои за момент целосно ќе го разоружат.
Датум: 30 јан 2016

12 архитектонски дела кои ја почитуваат природата

Дрвата, шумите и природните пејзажи неодговорно се отстрануваат од лицето на земјата, за да се направи простор за нови фабрики, домови, бизнис центри и патишта.
Датум: 30 јан 2016

Како да подготвите здрав појадок за само 5 минути?

Од само 5 состојки можете да направите дури 3 здрави појадоци и тоа за само 5 минути.
Датум: 30 јан 2016

7 мистериозни структури од најмалите светски архитекти

Фотографот Ники Беј патува низ светот и ги истражува џунглите, фотографирајќи ги малите, минијатурни архитектонски мистерии.
Датум: 30 јан 2016

Како да ја разбудите вашата духовна креативност?

Креативноста може да се менува и истекува во зависност од нашето расположение и околностите во кои се наоѓаме.
Датум: 30 јан 2016

Какви прамени најдобро одговараат на вашата коса? Детален водич за совршен избор!

Кога ќе се избере вистинската нијанса за бојадисување прамени, тоа носи големи благодати за вашиот целосен изглед.