15 слатки изјави со кои можете да му го украдете срцето

Погледнете ги следниве 15 слатки изјави кои за само неколку секунди можат да ви помогнат да му го освоите срцето...

5 квалитети на луѓето кои разумно го користат своето време

Што ако имате само 24 часа да направите нешто? Што ако тие 24 часа не ви се доволни?

TIP OF THE WEEK® #2 – Прирачник за личен и за професионален развој – Збирка мали совети за секој ден!

Македонија-Експорт Консалтинг на 04.06.2015 година во МКЦ на интересен начин преку претставата „Историската претстава за деловен прирачник – 5 до 12“ и многу забава, го промовираше вториот прирачник Tip of the Week.
Датум: 08 јун 2015
, Автор:
12