Како да го отстраните мирисот на цигари од дома?

Ако не пушите, сигурно е дека мирисот на цигари многу ви пречи и го чувствувате секогаш кога некој пријател – пушач ќе ви дојде на гости.

Нескротливи девојки: Зошто на некои девојки им треба само авантура, а не партнер?

На мажите им е тешко да ги сфатат нескротиливите девојки. Тие секогаш остануваат збунети покрај нив.

Како да заштедите време и пари кога ја организирате својата свадба?

Taa чини многу пари и бара доста време и нерви за да го организирате, освен ако обрнете внимание на овие неколку работи и совети од оние кои поминале низ ова.

Астрологијата открива каква е вашата сегашна или потенцијална свекрва

Не мора да значи дека сè ќе тргне наопаку со мајка му штом се мажите, но пожелно е да ги имате овие работи на ум.

Чајна диета: Метод кој помага да изгубите и до 2 килограми за еден ден

Чајната диета, односно диетата со зелен чај и млеко помага од вашиот организам да исфрлите многу токсини преку исфрлање на течности и на тој начин да изгубите од половина до два килограми за еден ден.