11 јули 2014 | Кафе пауза

Манастирот Фанеромени на Лефкада

Манастирот Фанеромени во Лефкада е еден од најстарите и најзначајните христијански споменици во Грција и единствен на островот во кој сѐ уште живеат монаси.
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Неверојатен свадбен подарок од една невеста од Нов Зеланд за својот тазе маж

Белинда и Кембл се пар од Ванака, град во Нов Зеланд, кои решиле нивната љубов да ја крунисаат со брак во родното место...
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Како да лекувате болна менструација?

Многу експерти велат дека симптомите на болната менструација се одраз на нашите прехранбени навики, но и на нерешени емоционални потешкотии.
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Филм: Патеки (Tracks)

Кога ќе оставиш сѐ зад себе...

5-минутен тест на личноста: Дали сте лав, дабар, видра или златен ретривер?

Секое животно има свои силни страни и слабости. Сакате да дознаете кое животно сте во животинскиот свет? Направете го 5-минутниот тест од д-р Гери Смоли и дознајте.
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Интровертност vs. екстровертност: Како да се однесуваме кон различните од нас?

Што е подобро, да сте интровертна или екстровертна личност? Во кои ситуации шансите да успеете се поголеми?
Датум: 11 јул 2014
, Автор: