Работи кои треба да ги знаете пред да се заљубите

Љубовта е складирана на исто место во мозокот како што се навиките и секојдневните рутини. Затоа, не е воопшто чудно што страста толку лесно може да се претвори во љубовно приврзување.

Полнети компири кои ќе ви го отворат апетитот

Вкусен ручек од кој сите ќе бидат задоволни...

Како да ги сочувате вашите спомени во тегла?

Потребно ви е: црно-бела фотографија, тегла полна со маслиново масло, неколку исушени цвеќиња или гранчиња...

Најатрактивните аматерски кошови што некогаш сте ги виделе

Секој од овие кошови е посебен на свој начин. Некои од нив се индивидуално достигнување, додека некои се резултат на тимска работа.