Расположението на мачките објаснето преку смешни илустрации

Што размислува вашата мачка? Дали е мирна или пак, во истиот момент штом ѝ го свртите погледот таа ќе ви ги зарие ноктите во грбот, секако во знак на љубов?

Расположението на мачките објаснето преку смешни илустрации

Сите видови расположенија на мачките

Какви сигнали ви испраќа преку нејзината опашка? Дали е среќна или лута? Во обид да го разбереме мачкиниот јазик на телото, ви претставуваме кратка илустрирана приказна. Овие илустрации се најновиот проект на Tess & Lion.

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар