11 октомври 2011 | Кафе пауза

Вага и лав – пријателска комбинација

Овие пријатели никогаш не штедат на нештата кои го прават нивниот живот вреден, како добрата храна, стилот на облекување и свечените прослави и забави. Почитта помеѓу овие двајца пријатели е обострана. Но, понекогаш...

Ултрамодерни лебдечки ламби

Со својот дизајн евоцираат спомени од минатото, додека истовремено како да се наменети за користење во иднината...
Датум: 11 окт 2011
, Автор:

Тепих од паднати есенски лисја

На прв поглед, оваа улица има најобичен октомвриски изглед, прекриена со стотици паднати, жолти есенски лисја. Но, кога ќе се загледате подобро ќе забележите дека овој тепих од есенски лисја...