07 октомври 2011 | Кафе пауза

Чаши за вино кои го дефинираат вашиот карактер

Не само што дизајнот им е многу интересен, овие чаши опишуваат и седум видови карактери, од кои можете да си го одберете оној кој вам најмногу ви одговара. Па, нека почне забавата! :)

Вага и близнаци – пријателска комбинација

После неколку минути од запознавањето, тие веднаш стануваат одлични пријатели, кои почнуваат одма да се шегуваат и да се смеат громогласно на некоја будалеста работа која се случила пред малку.

Послуга (The Help)

Филм за малтретирањето и потценувањето поради бојата на кожата. Но, и за „белите“ илузии за величина и за „црната“ внатрешна сила да ги промени работите и да извојува мала победа...

22 начини да бидете поактивни

Ова се 22 предлога кои можат да ви помогнат малку да се раздвижите и да си го подобрите целокупното здравје. Одберете неколку кои најмногу ви одговараат и применете ги.

Познатите со нивните симпатични миленичиња

„Набиениот“ работен распоред не ги спречува ниту познатите светски фаци да ја покажат својата љубов кон животните. Бакнување во уста со животно, носење животинче в рака како моден детаљ и што ли уште не!?