28 јули 2011 | Кафе пауза

Курс на кој девојките учат како да си најдат богат маж

Колку што е возможно брзо и спонтано да се заљубите во богат маж, исто толку лесно е да се заљубите и во сиромав.

Работни бироа кои секој би ги посакал

Без разлика дали работите како дизајнер, програмер, видеомонтажер, во сметководство, пишувате книга или водите блог од дома, вашето работно биро игра многу важна улога во вашето работење.