06 март 2011 | Кафе пауза

Топ 5 содржини за изминатата недела (28.2-6.3)

Што беше најпопуларно на Кафе пауза деновиве?
Датум: 06 мар 2011
, Автор:

Астрологијата и релаксирањето во слободно време

Колку навистина знаете да се релаксирате и да се препуштите на мислите кои ви говорат дека животот е убав?

И животните се сакаат

Погледнете како изгледаат некои животни кога се заљубени.

По малку луди?! НЕ

„Што е сигурно, сигурно е.“ Живееме во време на социјални медиуми и сите ние сме социјални животни кои секојдневно сакаат да се направат себеси допадливи во очите на другите, малку се оние кои не ги интересира ништо...
Датум: 06 мар 2011
, Автор: