Најавено петтото издание на AllWeb

Квалитетните говорници и актуелните теми навестуваат врвна конференција.
Датум: 12 Sep 2016
, Автор:

ALLWEB – Конференција за ера во која не се може без дигитални комуникации

Приказната на AllWeb, единствената конференција посветена на дигитален маркетинг во Македонија, продолжува четврта година по ред. Повеќе од петнаесет говорници на 13 ноември...
Датум: 26 Aug 2015
, Автор:

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од 3 часа на ден

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална мрежа.
Датум: 11 Nov 2013
, Автор: