Кловели | Кафе пауза

Шармантно село во Англија со уредни и шармантни куќички, поплочени улици, па дури и фарма за магариња

Уредните и шармантни куќички, поплочените улици и фармата за магариња се доволни за да привлечат голем број посетители, но и потенцијални купувачи на недвижности.