индиго | Кафе пауза

Што се подразбира под „индиго деца“ и дали и вие спаѓате во оваа специфична група луѓе?

Иако концептот за индиго децата потекнува од 1970-тите, низ минатото секогаш имало група луѓе чија мисија била да го разбуди човештвото.