дебелеењ | Кафе пауза

Ослабете додека седите на работното биро

Работното биро е совршено место за дебелеење, а причината е очигледна: комбинација од неподвижност и разни грицки кои сакате да си ги мљацкате во текот на денот. Практикуваjте ги овие 5 едноставни совети...
Датум: 03 мар 2011
, Автор: