вистински момент | Кафе пауза

Постои вистинско време за сè: Која е најдобрата возраст за разни активности?

Научните истражувања откриваат на која возраст најмногу се истакнувате во различни вештини. Исто како виното, некои човечки способности се подобруваат со текот на годините.

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

Заборавете на осветлувањето во студиото и на професионалните фотографии направени по стотици обиди, Порж ги фотографира кучињата во вистинското издание.

23 уникатни фотографии кои се прават само еднаш во животот

Денес ја имаме целата потребна опрема за брзо да фотографираме некој интересен и уникатен момент.