Кученцата се слатки, но малите дечиња се уште послатки, а најслатко е да гледате како децата растат. Можеби тоа е причината што секоја мајка повремено посакува нејзиното детенце повторно да биде бебе. Тие се слатки, невини и сѐ уште не знаат да зборуваат. Затоа тајмлапс видеата од бебе кое расте се најслаткото нешто на планетава. Погледнете и уверете се сами.