Сакате да знаете која е најголемата разлика помеѓу луѓето и животните? И покрај тоа што секој човек би пропаднал во земја доколку „пушти ветер“ во јавноста, животните изгледа како да не уживаат во ништо друго толку многу. Мора да признаеме дека тоа е навистина забавно, особено ако ве изненадат…