Магдалена Арнаудова | Кафе пауза - Part 101

Неколку цитати што ќе ги разберат само оние кои имаат изгубено некого

Оние коишто во својот живот имаат изгубено некој што го сакаат, знаат дека интензитетот на болката е неопислив за разлика од што било друго што доживеале порано.