10 мај 2023 | Кафе пауза

Со спектакуларен поглед: Музеј на планина каде можете да научите многу работи за историјата на планинарството!

Основан е од страна на еден од најпознатите алпинисти на сите времиња, Рајнхолд Меснер!

Кои 5 особини се заеднички за сите среќни жени?

Иако консумеризмот се обидува да нè убеди во спротивното, среќата не зависи од материјалните работи!

Промени и предизвици на љубовен план за овие 3 хороскопски знаци во следните 3 месеци!

Според астролозите, кон крајот на пролетта и во текот на летото нè очекуваат планетарни аспекти кои можат силно да влијаат врз нашите односи со другите!

Вкусни и крцкави: Рецепт за похувани тиквички

Ви споделуваме рецепт за похувани тиквички без јајца.