22 август 2022 | Кафе пауза

Кои се најтешките прашања во животот?

Овие тешки и длабоки прашања можат да ве исфрлат од рамнотежа, па дури и да ве натераат да го доведете во прашање начинот на кој го живеете сопствениот живот.

Наш предлог за денешното мени: Полнети тиквички кои се топат во уста!

Морате да го пробате овој рецепт доколку сте љубители на тиквичките!