21 декември 2021 | Кафе пауза

Техника за одмор која ја користеле Томас Едисон и Салвадор Дали

Дали знаевте дека Томас Едисон и Салвадор Дали користеле техники за релаксација за кои верувале дека ја поттикнуваат креативноста?

Денес е зимската краткодневица: Научете да ја гледате поголемата слика!

Зимската краткодневица е идеален момент за да застанете за миг и да размислите за животот како и за насоката во која посакувате да се движите.

Тест: Изберете планета и откријте ги вашите карактерни црти

Планетите имаат огромно влијание врз нашите животи иако навидум ни се чини дека не е така.