26 октомври 2021 | Кафе пауза

Само во Источна Европа: Гратче чија тиркизна, дрвена црква ве води кон вселената

Дали некогаш сте си помислиле дека наместо вообичаените икони, фрескоживопис и олтар, внатрешноста на една црква може да крие други мистерии? И тоа вселенски! Проверете за каков музеј-црква станува збор!

Овој хороскопски знак секогаш доминира: Зрачи со чиста енергија и страст!

Откријте кој хороскопски знак зрачи со најмногу позитивна енергија! Можеби се работи за вашиот!

ТЕСТ: Изберете перо и откријте кои се вашите скриени моќи!

Време е за тест! Дознајте кои се вашите силни и слаби страни така што ќе изберете едно од перата прикажани на сликата.

Зошто е потребно децата да научат како да го планираат времето?

Децата мора да се научат уште од мали нозе да го користат ефикасно своето време. Откријте зошто е тоа така!