07 септември 2021 | Кафе пауза

Трик за највкусниот печен карфиол во кој ќе уживаат дури и неговите најголеми „хејтери“

Свежиот карфиол не е многу вкусен, но ако сакате да јадете вкусен карфиол, маринирајте го во слатки, солени и кисели зачини.

Изберете слика и откријте каква промена ве очекува во наредниот период

Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу и откријте каква промена ве очекува во наредниот период.